fbpx
Сьогодні
17:52 14 Кві 2019

За останні роки Японія надала Луганщині допомогу на $10 млн

За останні роки Луганщина отримала від уряду Японії допомогу на загальну суму близько 10 млн доларів.

Про це зазначив виконуючий обов'язки голови Ловга Сергій Філь на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Такаші Курай в Сєвєродонецьку, пише Восточный вариант.

"Ми цінуємо допомогу, яку отримуємо від Японії. Наші тісні відносини допомогли реалізувати ряд важливих проектів, зокрема, щодо відновлення об'єктів критичної інфраструктури. Це в значній мірі полегшує життя жителів Луганщини. Звичайно, ми зацікавлені в продовженні співпраці. Безумовно, наших власних ресурсів не може вистачити на всі потреби області", – зазначив Сергій Філь.

"У планах – розвивати IT-сектор, інвестувати в освіту, ввести електронне управління, вирішувати житлові проблеми громадян, які постраждали внаслідок війни", – акцентував Філь.

У свою чергу, новий Посол Японії в Україні, який з візитом перебуває в Луганській області вперше, зазначив, що вже почав знайомство з областю, зокрема, бізнесом в Кремінній, і йому важливо точно оцінити проблеми, у вирішенні яких може допомогти Уряд Японії.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: