fbpx
Сьогодні
22:35 14 Кві 2019

У Лондоні посла України атакував психічно хворий

Поліція встановила, що напад на посла України у Великій Британії Наталію Галібаренко здійснила психічно хвора людина.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Чоловіка, який 13 квітня кілька разів таранив своєю автомашиною запарковане авто посла України у Великій Британії направили на примусове психіатричне лікування, передбачене законом про психічне здоров'я.

Поліція нагадала, що 40-річний чоловік уранці 13 квітня свідомо й не раз ударяв своїм авто машину посла Наталії Галібаренко, яка стояла біля будівлі посольства, і також пошкодив іще кілька автомашин поруч. Коли прибула поліція, він направив своє авто на неї; поліція відкрила вогонь із вогнепальної зброї і також застосувала електрошок, щоб затримати нападника.

У результаті інциденту ніхто з людей не постраждав, сам нападник теж. Про всяк випадок його обстежили в лікарні, ніч він провів за ґратами в поліційному відділку.

Поліція повідомила, що дії чоловіка, особу якого не розкривають, не пов'язані з екстремізмом чи тероризмом. Його затримання оформили за підозрою у спробі вбивства працівників поліції і злочинному заподіянні шкоди майну, але офіційних обвинувачень йому наразі не висували. Про мотиви нападу також не повідомляли.

Крім того, відповідно до стандартної процедури, окремо розслідується також застосування зброї поліцією.

Раніше повідомлялося про напад на службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: