fbpx
Сьогодні
16:13 14 Кві 2019

Порошенко розповів, хто буде у його новій команді

Чинний глава держави Петро Порошенко, котрий висувається на повторний термін, заявив, що він ретельно проаналізував підсумки першого туру президентських виборів і вирішив, зокрема, переглянути власну кадрову політику.

Про це він заявив сьогодні, 14 квітня 2019 року, під час дебатів на НСК "Олімпійський" у Києві, на які, щоправда, не з'явився його опонент у другому турі, шоумен Володимир Зеленський.

Як зазначив Порошенко, у випадку своєї перемоги на виборах, він запросить до себе в команду молодих лідерів територіальних громад, які довели свою успішність під час проведення реформи місцевого самоврядування й децентралізації.

" …Місця в нашій команді, в команді урядовій, в команді президентській, точно отримають люди, які мають декілька характеристик. Це мають бути молоді люди. Це мають бути люди, які дуже добре себе проявили в програмі децентралізації – лідери об'єднаних громад, які вже 2-3 роки провели і довели, що вони можуть захищати інтереси громад", – пояснив він.

"Вміють побудувати з ними (з громадами – ред.) ефективний діалог. Мають підтримку і довіру громад", – додав Порошенко.

Також Порошенко обіцяє ініціювати ліквідацію посад голів ОДА.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: