fbpx
Сьогодні
15:51 14 Кві 2019

Порошенко прокоментував можливу наркотичну залежність Зеленського та ролик з фурою

Фото Reuters

Чинний президент України Петро Порошенко заявив, що не має доказів нібито можливої наявності наркотичної залежності у кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Таку заяву Порошенко зробив у неділю, 14 квітня, в рамках спілкування з журналістами на НСК Олімпійський, куди він прибув для участі в дебатах із Зеленським.

"Щодо можливих звинувачень [Зеленського] у наркозалежності, я казав про це три рази і кажу в четвертий раз: я не маю жодних доказів, які би підтверджували, що Зеленський – наркоман, і тому ніколи, підкреслюю, його так не називав", – сказав чинний глава держави.

Коментуючи свою можливу причетність до опублікованого раніше ролику, в якому Володимира Зеленського збиває фура, президент заявив, що "не хоче мірятися роликами", назвавши це "народною творчістю того чи іншого кандидата або незалежних креативних агентств".

Також Порошенко розповів, що він хоче сказати виборцям свого опонента.

"Я дійсно дуже ретельно проаналізував результати першого туру, я твердо переконаний, що висновки які зроблені, стосуються і кадрової політики. з Одного боку не помиляється той хто нічого не робить. З іншого боку ми робили надзвичайно рішучі кроки. Ми запропонували хедхантінговим агенціям запросити до нас всіх, в тому числі іноземців.. Я не можу сказати що ця практика себе виправдала… але не існує рецептів на усі випадки життя…", – наголосив Порошенко.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: