fbpx
Сьогодні
15:54 14 Кві 2019

На Луганщині діти збирають пластикові кришки, щоб допомогти хлопчику з Вінниці

Вихованці комунального закладу «Попаснянський районний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Лелека» беруть участь у зборі пластикових кришок. Це допоможе хлопцю з Вінниці, який втратив ногу.

Про це пишемо Восточный вариант.

Допомога потрібна 16-річному хлопчикові Ярославу з Вінниці, який втратив ногу через захворювання. Ярославу потрібен протез.

Для того, щоб Ярослав зміг отримати необхідний протез, почали акцію по збору пластикових кришок. Для досягнення цієї мети необхідно зібрати 850 000 кришок за три місяці. Якщо необхідну кількість встигнуть зібрати, виробник протезів виготовить протез для Ярослава безкоштовно.

За словами директора центру реабілітації «Лелека» Наталії Овчаренко, їм теж запропонували взяти участь в акції.

«Ми розповіли про цю акцію батькам дітей, які виховуються в нашому центрі – вони відгукнулися, і ми вже теж збираємо кришечки», – розповідає Наталя Овчаренко.

За її словами, в центрі встановили ящик, в який діти регулярно приносять кришки. Хтось відразу приніс всы кришки, які мав в запасі, інші збирають по одній по дві в день.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: