fbpx
Сьогодні
09:30 13 Кві 2019

Вимагає вибачень: Ветеран АТО, який захищав Донецький аеропорт, оголосив голодування через Зеленського

Ветеран АТО, який захищав Донецький аеропорт, Микола Воронін оголосив голодування та вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачитися за жарти про Майдан, Томос та Україну.

Про це він повідомив у Facebook.

"Мене звуть Воронін Микола, кіборг. Я сиджу в київському аеропорту Бориспіль, біля мене монітор з Донецького аеропорту, який я виніс. Голодую. Вимоги мої прості до пана Зеленського. Я хочу, що він вибачився перед народом України за свої жарти про німецьку порноактрису. Я вважаю, це сором – перед Кадировим вибачився, а перед українцями – ні, за "термос" я хочу, щоб він вибачився перед віруючими", – сказав він.

Posted by Mikolas Voroninauskas on Friday, April 12, 2019

Також Воронін перерахував, за що саме вимагає вибачень від Зеленського:

"Вибачення перед народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих, вибачення перед народом України, загиблими та живими за жарти про ебонітові палички, вибачення перед народом України, загиблими та живими, перед вірянами Православної церкви України за жарти про термос, вимагаю вибачення за те, що вкрав ім'я поета, Василя Голобородько, на якому і хоче виїхати у крісло президента України, вимагаю тестування на наркотики у VADA як пропонує Володимир Кличко", – сказав він.

"Не знаю скільки витримає мій організм без нирки і жовчного міхура, стомлений від цієї війни, тож якщо раптом не виживу, не згадуйте злими словами", – повідомив кіборг.

Багато хто намагався донести до кандидата у президенти України Зеленського, та він не чує, хоч усюди бреше про те, що…

Posted by Mikolas Voroninauskas on Thursday, April 11, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: