fbpx
Сьогодні
18:22 13 Кві 2019

Рух "Люди важливі" оголосив про створення праволіберальної партії

Форум руху "Люди важливі" / Фото з Facebook

Установчі збори партії «Люди важливі» заплановані на 18 травня

Під час проведення ІІІ Форуму руху «Люди важливі» було прийнято рішення про створення нової політичної партії.

Про це йдеться на сторінці «Люди важливі» у Facebook.

«Ми вибираємо «діяти»! Учасники руху «Люди важливі» оголосили про створення політичної партії. Установчі збори відбудуться 18 травня», — йдеться у повідомленні.

У той же час депутат КМДА Сергій Гусовський закликав українців об'єднуватися навколо «реальних змін».

«Маніфест українських лібералів вже об'єднав багатьох людей, які дійсно вірять у якісні та змістовні зміни. Правий лібералізм — це про свободу особи і державу-сервіс. Давайте об'єднуватися навколо реальних змін, бо справа не в тому, кого оберуть Президентом. Справа в тому, що будемо робити ми разом», — зазначив він.

Нагадаємо, 7 грудня 2018 року в залі кінотеатру «Жовтень» відбулася зустріч прихильників громадсько-політичного руху «Люди важливі». На ній обговорювалося питання створення нової партії з відповідною назвою, а на з'їзді були помічені заступник міністра економіки Максим Нефьодов, нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко і депутат Київради Сергій Гусовський. Тоді ж була проголошена ідеологія руху — пріоритет людини-громадянина. Суспільство при цьому має базуватися на свободі особистості, рівності й диктатурі права.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: