fbpx
Сьогодні
09:48 12 Кві 2019

Минулого року держава фінансувала українське кіно на 241 млн грн

У 2018 році Держкіно надало фінансову підтримку у сумі 241 млн гривень на виробництво та розповсюдження фільмів за програмою "Державна підтримка кінематографії".

Про це повідомило Державне агентство України з питань кіно

"На виробництво (створення) та розповсюдження фільмів (ігрового, анімаційного тощо), обсяг яких не може перевищувати 80 відсотків загальної кошторисної вартості виробництва фільму за умови підтвердження заявником наявності у нього коштів, необхідних для фінансування виробництва фільму, в обсязі не менше як 20 відсотків загальної кошторисної вартості виробництва (створення) відповідного фільму спрямовано кошти у сумі 241 658, 0 тис. грн. За рахунок цих коштів профінансовано виробництво – 38 фільмів (30 ігрових; 1 анімаційний). Завершено 24 фільми", – йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, у 2018 році Держкіно спрямувало 238 271,6 тис. грн на виробництво та розповсюдження фільмів за програмою "Державна підтримка кінематографії".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: