fbpx
Сьогодні
13:09 12 Кві 2019

Донбас, Крим та військовополонені у фокусі візиту Порошенка до Німеччини

Зазначається, що окрему увагу було приділено питанню негайного та безумовного звільнення українських моряків і політв'язнів, які незаконно утримуються РФ.

У рамках робочого візиту до Німеччини у п'ятницю, 12 квітня, президент України Петро Порошенко провів зустріч з Аннеґрет Крамп-Карренбауер, Головою Християнсько-демократичного союзу Німеччини, під час якої, зокрема, обговорювалась ситуація  в окупованих Росією Донбасі та Криму. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Співрозмовники обговорили питання двостороннього порядку денного, в тому числі ситуацію в окупованих Росією Донбасі та Криму", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окрему увагу було приділено питанню негайного та безумовного звільнення українських моряків і політичних в'язнів, які незаконно утримуються Росією.

Крім того, Крамп-Карренбауер дала високу оцінку прозорості проведення першого туру президентських виборів в Україні та їх відповідності високим демократичним стандартам.

Порошенко, своє чергою, подякував Німеччині за допомогу у впровадженні реформ в Україні.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: