fbpx
Сьогодні
11:50 11 Кві 2019

У Порошенка опублікували ролик, де фура "збиває" Зеленського

Фото Reuters

Команда Володимира Зеленського звинуватила штаб президента Петра Порошенка в публікації відеоролика, у якому фура збиває шоумена на дорозі, і наполягає на посиленні охорони свого кандидата.

Штаб Зеленського посилається на відео, опубліковане пізно ввечері у вівторок, 10 квітня, в Telegram-каналі Європейське майбутнє України – саме цей канал був зазначений у зверненні Порошенка 7 квітня, де він закликає виборців приєднатися до його команди.

Відео під назвою "У кожного своя дорога" змонтовано на основі агітаційного ролика самого Зеленського, оприлюдненого раніше 10 квітня. Після того, як вантажівка збиває шоумена, яки переходить дорогу, у кадрі з'являється натяк на наркотики – "доріжка" з білого порошку.

Крім того, в Telegram-каналі ролик було опубліковано з коментарем "Зе Енд".

"Незрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або, може, він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після, – прокоментували спірний ролик в штабі Зеленського. – Ясно одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону".

Перший тур президентських виборів відбувся 31 березня. У першому турі перемогли шоумен Володимир Зеленський (30,24%) і чинний президент України Петро Порошенко (15,95%).

Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: