fbpx
Сьогодні
Відео 11:50 10 Кві 2019

Зеленський випустив новий ролик про обʼєднання України

Фото Reuters

Кандидат у президенти Володимир Зеленський випустив новий ролик, у якому закликав українців по всій Україні та за кордоном об'єднуватися та самим обирати майбутнє держави.

Відео, на якому шоумен просить не чекати, доки закінчиться "епоха жадібності, бідності, брехні", розміщене на його сторінці у Facebook.

"Це ми — ті, кого поділили на правильних і неправильних. На малоросів і вишиватників. Ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами, але ми — це українці. На заході, сході, на півночі, півдні і в центрі. І ми втомились стояти на місці, чекаючи, поки закінчиться ця епоха…. Ми різні, але такі однакові. Об'єднуємось, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один — минуле чи майбутнє", — каже Зеленський.

Єднаймося!!!

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, April 9, 2019

Нагадаємо, штаб президента та кандидата на другий термін Петра Порошенка розмістив на агітаційних плакатах зображення президента Росії Радник Порошенка пояснив, чому на агітаційних плакатах президента зображений Путін Володимира Путіна. На них Порошенко та Путін протиставлені один одному. "21 квітня. Вирішальний вибір!" — написано на плакаті.

порошенко проти путіна борд

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: