fbpx
Сьогодні
15:31 10 Кві 2019

У Порошенка сказали, де і коли чекатимуть Зеленського на дебати

Фото facebook.com/ProtsyshynOfficial

Кандидат у президенти Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів на стадіоні 14 квітня, а ввечері 19 квітня піде на офіційні дебати на "Суспільне".

Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу 10 квітня, передає УП.

"Закон передбачає обов'язковість дебатів на Суспільнму телебаченні в останню п'ятницю. Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде у графіку Порошенка на 20:00: він повинен у цей час прибути на "Суспільне телебачення". І він там точно буде, тому що участі у таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон "Про вибори президента України", – сказав він.

"Петро Порошенко так само прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК "Олімпійський". І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати – прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції, на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію з актуальних питань, стратегії розвитку України", – заявив Медведєв.

"Порошенко так само готовий в інший день – можливо, і 19-го числа, прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися в часі з тим часом, у який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на "Суспільному телебаченні" – додав речник штабу Порошенка.

Раніше повідомлялося, що "Олімпійський" отримав запити від штабів кандидатів на проведення дебатів.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

Також Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: