fbpx
Сьогодні
23:46 10 Кві 2019

У Луганській області судитимуть організаторів незаконного видобутку вугілля

На Луганщині слідчі направили до суду кримінальну провадження щодо організованої злочинної групи, яка займалася незаконним видобутком кам'яного вугілля.

Про це пише Восточный вариант.

Слідчими управлінням ГУНП в Луганській області під процесуальним керівництвом прокуратури Луганської області та оперативним супроводженням Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Луганській області задокументовано діяльність організованої злочинної групи у складі трьох осіб, які в період з червня 2017 по 31 травня 2018 на відкритій ділянці місцевості розташованої с. Нижня і поблизу с. Мирна Долина Попаснянського району із залученням інших осіб (жителів зазначених населених пунктів) здійснювали видобуток корисних копалин – кам'яного вугілля.

За інформацією Слідчого управління ГУНП в Луганській області, проведеним оглядом місця події на відкритій ділянці місцевості с. Нижня, Попаснянського району встановлено факт незаконного видобутку кам'яного вугілля і вилучено транспортні засоби та пристрої для незаконного видобутку корисних копалин – кам'яного вугілля.

31 березня після проведення всіх необхідних слідчих (розшукових) дій обвинувальний акт у відношенні 2 учасників організованої групи за фактами вчинення незаконного видобутку корисних копалин загальнодержавного значення, вчинене організованою групою, за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 240 і ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 240 КК України «Порушення правил охорони надр», направлено в Попаснянський райсуд Луганської області.

Третя особа ховається від правоохоронців.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: