fbpx
Сьогодні
17:18 10 Кві 2019

До Зеленського приїхав Автомайдан, вимагає аналізів

Фото Reuters

У Києві під офіс команди кандидата у президенти Володимира Зеленського в Печерському районі приїхали представники Автомайдану, закликають кандидата здати аналізи VADA.

Про це повідомляється у Facebook команди Зеленського.

У прес-службі кандидата, заявили, що висвітлити події під їхнім офісом приїхав лише телеканал "Прямий", якого пов'язують з чинним президентом.

День другий. Залишилось 10 днів )UPD: Цікаві подробиці — «Під офіс Зеленського приїхав нібито Автомайдан: хоче аналізів»https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/10/7211848/

Posted by Команда Зеленського on Wednesday, April 10, 2019

Коментатор також запевнив, що на місці події є патруль поліції.

Кілька годин тому Автомайдан у Facebook публікував інформацію про те, що активісти збираються до офісів Зеленського і Адміністрації президента "з вимогою здати тести та довести, що кандидати не наркомани і не алкоголіки".

День другий. Залишилось 10 днів )UPD: Цікаві подробиці — «Під офіс Зеленського приїхав нібито Автомайдан: хоче аналізів»https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/10/7211848/

Posted by Команда Зеленського on Wednesday, April 10, 2019

Раніше політичний консультант кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що екс-шоумен не прийде у середу здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA.

Про це повідомляє BBC News Україна.

"Було питання у здачі аналізів — аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось — у лабораторії", – сказав він.

Разумков зазначив, що "далі треба вже не аналізи здавати, а йти на дебати".

За його словами, Зеленський готується до дебатів 19 квітня на НСК "Олімпійський".

При цьому український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня прибути на НСК "Олімпійський" і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва.

Раніше повідомлялося, що "Олімпійський" отримав запити від штабів кандидатів на проведення дебатів.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

Також Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: