fbpx
Сьогодні
20:15 10 Кві 2019

"Батьківщина" виключила з партії 7 депутатів і розпустила фракцію у Житомирі

У ВО "Батьківщина" заявили про розпуск фракції в Житомирській міській раді та виключення з лав партії семи місцевих депутатів.

Про це повідомляє прес-служба житомирської партійної організації ВО "Батьківщина" у Facebook.

Зазначається, що 10 квітня відбулось спільне засідання членів політичного бюро Житомирської обласної та міської партійних організацій ВО "Батьківщина" та депутатів Житомирської обласної ради.

"Прийнято рішення про розпуск фракції ВО "Батьківщина" в Житомирській міській раді у складі Цимбалюк Любов Володимирівни, Горб Валерія Михайловича, Забродського Геннадія Олександровича, Кропивницької Людмили Геннадіївни, Мартинчук Івана Володимировича, Онопрієнко Тетяни Миколаївни, Пидюри Сергія Михайловича та Скоропада Ігоря Михайловича", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що було ухвалено рішення про виключення з лав "Батьківщини" Любові Цимбалюк, Івана Мартинчука, Валерія Горба, Людмили Кропивницької, Володимира Савченка, Олега Горая та Олександра Свірчевського.

При цьому у прес-службі додали, що голова Житомирської обласної організації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська презентувала членам бюро нову команду, яких партія буде рекомендувати затвердити політраді ВО "Батьківщина" для участі у парламентських та місцевих виборах.

Зокрема, це Богдан Купчинський – кандидат в депутати до Верховної Ради України по 62-му виборчому округу, м. Житомир; Олександр Васильковський – кандидат на міського голову міста Житомира та Людмила Янушевич – перший номер у партійному списку кандидатів в депутати від ВО "Батьківшина" до Житомирської міської ради.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: