fbpx
Сьогодні
17:51 09 Кві 2019

"Зе!Команда": стали відомі ще кілька експертів

Фото Вести

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського назвала нових експертів.

Серед них екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін.

Про це свідчить розширений список, переданий ЗМІ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Шульмейстер опікуватиметься питаннями транспорту і інфраструктури, а Харебін – інформаційною та мовною політикою, а також загальнополітичними питаннями.

У розширеному списку також є почесний президент і керівник практики банківського та фінансового права юркомпанії Jurimex Данило Гетманцев, який курує питання оподаткування, публічних фінансів, банківського права.

олову ГО "Всеукраїнська організація "Зелений фонд" Олега Бондаренка – екологія, правові питання.

Крім того, серед нових імен у цьому переліку завідувач кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко – E-government і народовладдя, засновник школи мерів та екс-претендент на посаду мера Хмельницького Руслан Рохов – місцевий і регіональний розвиток, юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук.

До списку радників, як і раніше, включені троє: колишні міністри – фінансів Олександр Данилюк та економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, а також екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

Безпосередньо представниками команди "Зе!" названо спікера Дмитра Разумкова, голову передвиборчого штабу Івана Баканова, ідеолога партії "Слуга народу" Руслана Стефанчука, координатора Олександра Корнієнка, координатора діджитал напряму Михайла Федорова і Святослава Юраша.

Як повідомлялося, наприкінці січня цього року команда кандидата в президенти, шоумена Зеленського повідомила про поповнення трьома експертами, кожен з яких курируватиме окремий напрям передвиборної кампанії. Тоді було названо імена Разумкова, експерта з питань освіти і науки Сергія Бабака й експерта з правових питань Ірини Венедіктової.

Нагадаємо, що у Києві біля офісу команди кандидата у президенти України Володимира Зеленського в Печерському районі зібрався натовп.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: