fbpx
Сьогодні
15:49 09 Кві 2019

Відкрито першу в Україні бетонну дорогу

Першу ділянку бетонної автодороги Н-31 Дніпро – Решетилівка відкрито для руху транспорту.

Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив у Facebook.

"Перша ділянка бетонної дороги в Україні відкрита для руху транспорту! Збудовано за найсучаснішими технологіями, гарантія – 28 років! Вперше в Україні!", – зазначив Омелян.

Згідно з повідомленням Служби автомобільних доріг Полтавської області, відкрили рух по одній з ділянок збудованої цементобетонної дороги в Кобеляцькому районі! Поки що дозволили рух по 1.7 км по правому проїзду автодороги Н-31 Дніпро – Решетилівка.

Зазначається, що на реалізацію державного інвестиційного проекту з покращення стану автодороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка впродовж останніх двох років спрямовано рекордний обсяг коштів: у 2017 році – 252 млн грн, у 2018 – 1 млрд 41 млн 955 тис. грн, у 2019 році планується профінансувати 800 млн грн.

Автомобільна дорога Н-31 – одна з найжважливіших на Полтавщині. Щодоби нею курсують до 15 тис. транспортних засобів. ЇЇ побудовано у 60-х роках минулого століття. За цей час жодного разу масштабно не ремонтувалася. Більшість трафіку на цій дорозі – це великогабаритні автомобілі. Наявне покриття не витримує їхньої ваги. Відтак було прийнято рішення про повну реконструкцію автодороги шляхом будівництва сучасної цементобетонної дороги, наголошують в облавтодорі.

Щойно відкрили рух по одній з ділянок збудованої цементобетонної дороги в Кобеляцькому районі! Поки що дозволили рух по 1.7 км по правому проїзду автодороги Н-31 #Дніпро_Решетилівка. Першим проїхав чорний Мерседес! Як думаєте, це добрий знак ? ))

Posted by Служба автомобільних доріг у Полтавській області – офіційна сторінка on Tuesday, April 9, 2019

 

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: