fbpx
Сьогодні
17:16 09 Кві 2019

У Порошенка пояснили присутність Путіна на бордах президента

Радник президента Юрій Бірюков заявив, що поява портрета президента РФ Володимира Путіна на передвиборних бордах Петра Порошенка – це, зокрема, меседж до тих, хто у першому турі проголосував за інших кандидатів.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, поява нових бордів з Путіним викликала бурхливе обговорення, особливо після заяв Порошенка в ефірі ICTV про те, що "Зеленський не ставленник Кремля".

"Розчарувалися ті, кому сподобалася м'яка риторика на телеефірі. Ага. Тобто, потрібно було Донбасу обіцяти перемир'я і діалог, а Львову обіцяти продовження боротьби. Реально, мені такі поради сьогодні приходили в лічку – робіть різні меседжі для різних географій", – написав Бірюков.

Появление новых бордов вызвало бурное обсуждение и постоянное противопоставление вчерашней фразы в эфире ICTV…

Posted by Юрий Бирюков on Tuesday, April 9, 2019

Він наголосив, що Україна – це одна країна, якою б різноманітною і суперечливою вона не була  і позиція Порошенка – "захищати її, захищати від Путіна".

Крім того, Бірюков підкреслив, що прохід Порошенка до другого туру був дуже під питанням, але завдання було реалізовано, саме тим штабом, який і розробляв стратегію на другий тур.

"Ядерні прихильники Порошенка в переважній масі свій якраз і ідентифікують головну загрозу країні не в Зеленському, а в Путіні. Путіну вкрай зручна і вигідна слабка фігура в кріслі президента. Підконтрольна кому-небудь. Путіну не обов'язково контролювати безпосередньо", – написав радник.

"А ось всім патріотам країни, які в першому турі зробили інший вибір – їм варто задуматися і на них звернений меседж", – зазначив він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: