fbpx
Сьогодні
Фото 10:24 09 Кві 2019

У Києві ще одна оновлена бібліотека почала працювати у форматі бібліохаба

У Києві відкрили оновлену та реконструйовану універсальну публічну бібліотеку № 11 на вул. Маршала Гречка, 20-А, яка була заснована у 1964 році, а тепер працюватиме в оновленому форматі бібліохаба.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

Проект покликаний зробити бібліотечний простір зручним для людей з порушеннями зору та інвалідністю та розширити можливості культурно-освітніх програм.

"Це унікальний простір, який створений у спальному районі Києва, орієнтований не лише для діток, а й будь-кого, хто має бажання провести свій час із користю. Комп'ютери та сучасні інтерактивні дошки – це те майбутнє, яке очікує наші бібліотеки, але вже у новому форматі", – коментують перетворення бібліотеки у КМДА.

У будівлі бібліотеки провели капітальний ремонт, придбали сучасні меблі, комп'ютерну техніку та сучасні медіазасоби: інтерактивну дошку, потужний проектор, тощо. Змін зазнала й структура бібліотеки – було створено відділ художньої літератури, інформаційно-комунікативний відділ із центром публічного доступу до Інтернет-ресурсів та сучасний відділ для дітей.

бібліотека

бібліотека

бібліотека

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: