fbpx
Сьогодні
18:49 09 Кві 2019

У Києві Нацдружини пікетують силові відомства та АП

У Києві активісти партії «Національний корпус» та громадської організації «Національні дружини» вирушили пікетувати силові відомства та Адміністрацію президента.

Як передає УНІАН, активісти, зібравшись на площі перед станцією метро «Арсенальна», розділились на дві колони.

Одна з них вирушила до Генеральної прокуратури, а згодом піде до будівлі МВС та закінчить ходу біля Адміністрації президента.

Інша колона вирушила до будівлі СБУ і також закінчить ходу біля Адміністрації президента. Активісти йдуть без політичної символіки, з державними прапорами України.

Акція "Вдуй свинарчукам". Національний Корпус прийде до усіх правоохоронних структур та Адміністрації президента, щоб знову спитати, коли #СвинарчуківПорошенка посадять за ґрати. ГПУ

Posted by Цензор.НЕТ on Tuesday, April 9, 2019

Представники «Нацкорпусу» та «Нацдружин» висувають вимоги до керівників СБУ, МВС, Генпрокуратури та президента України взяти під варту та арештувати рахунки й майно колишнього першого заступника секретаря РНБО Олег Гладковського та його сина Ігоря, засновника ТОВ «Оптимумспецдеталь» Андрія Рогози і його партнера Віталія Жукова, керівників держкомпанії «Укроборонпром», а також директорів усіх держпідприємств, які могли бути учасниками схеми розкрадання коштів «Укроборонпрому».

Окремо від генпрокурора активісти вимагають щотижня надавати звіти про стан розслідування справ щодо розкрадання коштів оборонного бюджету.

https://www.facebook.com/NDbackup/posts/2460369120649107?__xts__%5B0%5D=68.ARCCe3fB1Vy-usjg7JFyo_usUW-qQuU5ajbJZmCWLgWvtcDkEFEwDLeXUsoW3M9325MEp4tCXH-aKpmtyjSsDILssHY2zl7TTwDOCOzWY238rrwSa0g1XHw6dKcmrOf-R7E05SGybL4FKDnQ4zjSLGWULlN8Yz14FfTMdATfPFIypmuHZs0JN1PqL9Ps-6SKwBb6SibwzLXj0KAIVnJI3IkvFfsVB3dHyz4VTYpPDNIoGK2pW2st9oe2nQMnAWKUqmyxHbZHPXmSUci99aBHfR96P3IA3Gq9iHn6JxAobCF4WkVw5JwP0TjORuYMWFclh5h4r6ENBOsX2-fzeX_4BIpLuzao&__tn__=-R

Як повідомляє Укрінформ, загалом акція зібрала близько 250 активістів, які згодом розділилися на дві колони. Перша сходила до ГПУ, потім до МВС і пішла Банкову. Інша частина мітингувальників планує йти до СБУ, а потім теж під Адміністрацію президента.

На акції знаходяться правоохоронці, зокрема поліція діалогу. Ситуація спокійна.

Нагадаємо, що у Києві біля офісу команди кандидата у президенти України Володимира Зеленського в Печерському районі зібрався натовп.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: