fbpx
Сьогодні
Фото 13:15 09 Кві 2019

Порошенко розколює країну навпіл своєю новою рекламою, - Гриценко

Фото facebook.com/igor.feshchenko

Лідер "Громадянської позиції" та екс-кандидат в президенти України Анатолій Гриценко вважає, що нова агітаційна реклама чинного Президента України Петра Порошенка розколює країну.

"Це небезпечно, для країни! Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенка – країну свідомо розколюють навпіл. У 2004му це робили російські технологи в штабі Януковича. Зараз це робить діючий гарант – гарант цілісності та єдності України?! Також це пряма й безпідставна образа і зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів. Це образа і зневага на адресу й тих 1306450 людей, які проголосували за мене. Моєї реклами такого змісту Ви не бачили і не побачите ніколи! Вибори виборами, але не посада важлива і не за будь-яку ціну – країна і її майбутнє мають бути на першому місці. Порошенко цього не зрозумів і вже не зрозуміє. І навіть ця, ганебна й руйнівна для країни реклама – йому вже не допоможе", – написав Гриценко.

Раніше повідомлялося, що Гриценко зустрівся з Зеленським і сказав, чи проголосує за нього.

агітація Порошенко Путін

агітація Порошенко Путін

Фото УП

агітація Порошенко Путін

Фото УП

У агітаційних наметах Петра Порошенка роздають подібні газети. Наклад складає 4 млн примірників. Відповідальна за випуск: Южаніна Н. П.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: