fbpx
Сьогодні
Фото 12:01 09 Кві 2019

У Полтаві відкрили перший в Україні колівінг

У Полтаві відкрили новий простір колівінгу Z-House.

Це – триповерховий будинок у центрі міста, своєрідне поєднання хостелу і коворкінгу, де можна жити і працювати командою фахівців, пише Зміст.

Назва колівінгу пішла від нового покоління Z (так називають тих, хто народився між другою половиною 1990-х і другою половиною 2000-х). Адже саме для них і створювали простір – для людей, які люблять комфорт без зайвих турбот, візуальні образи, сучасні матеріали.

Будинок розташований за адресою вулиця Шолом Алейхема, 47б, розрахований на одночасне проживання від 9 до 15 людей. За концепцією Z-house, він передбачає саме одночасну оренду приміщення всією командою, яка створює проект чи працює у певному напрямку – наприклад, команда IT-розробників. Вони можуть взаємодіяти між собою цілодобово, не тільки працювати разом, а й відпочивати.

У Полтаві відкрили перший в Україні колівінг

У Полтаві відкрили перший в Україні колівінг

У Полтаві відкрили перший в Україні колівінг

У будівлі є всі комунікації та умови для комфортного проживання – швидкісний інтернет, сучасний інтер`єр, стильні меблі та необхідна техніка.

На подвір'ї будинку є зона взаємодії, де розміщений спортивний майданчик, зона для барбекю та роботи на свіжому повітрі.

Крім того, автори подбали і про безпеку: будівля оснащена датчиками пожежної сигналізації та має кнопки виклику охоронної служби в кожній кімнаті.

Передбачено також трансфери для команди (перевезення), приготування їжі та додаткове прибирання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: