fbpx
Сьогодні
16:33 09 Кві 2019

Можна й без "безпечного вилучення": Microsoft написала про виймання флешки

Починаючи з оновлення 1809 для Windows 10 користувачі можуть виймати зовнішні накопичувачі з комп'ютера без "безпечного вилучення"

Як повідомляється на сайті підтримки Microsoft, у систему додали функцію "швидке видалення", яка запобігає пошкодженню пристроїв.

Оновлення 1809 стало доступним з жовтня 2018 року, однак про нововведення публічно розповіли тільки зараз, адже користувачі масово перейшли на нову версію.

"Швидке видалення" не дозволяє системі записувати дані на зовнішній накопичувач під час вилучення – таким чином зникає ризик пошкодження пристрою при раптовому відключенні. Функція з'явилася у версії 1809 і з тих пір застосовується автоматично до усіх зовнішніх носіїв.

У компанії також розповіли, що насправді зовнішні накопичувачі були захищені ще з часів Windows 7. У той же час іноді Microsoft продовжувала нагадувати про необхідність "безпечного вилучення пристроїв". Цю функцію так і не прибрали з системи навіть після появи "швидкого видалення", але тепер вона не має жодного сенсу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: