fbpx
Сьогодні
12:15 09 Кві 2019

Лещенко розповів про напрямки агресивної кампанії проти Зеленського

Народний депутат Сергій Лещенко у своєму Телеграм-каналі розповів, що за його спостереженнями, нинішній Глава держави Петро Порошенко і його штаб ведуть агресивну кампанію проти кандидата Володимира Зеленського відразу по декількох напрямках.

"Аналіз останніх днів наштовхує на висновок, що Петро Порошенко і його ізраїльський гуру чорних технологій активно використовує кілька ліній атак проти Володимира Зеленського. Легко вгадується стиль Моше Клугхарта, обкатаний в Грузії, Австрії та Румунії", – пише він.

За словами Лещенка, можна виділити наступні напрямки:

1 лінія – "Зеленський наркоман". До її розкручуванню підключили навіть Володимира Кличка, в неділю особисто Порошенко (дожилися!) на ефірі ТРК Україна двічі озвучував цю тезу.

2 лінія – опонентом Порошенка є не Зеленський, а Путін. Уже з'явилися білборди, де поруч з профілем Порошенка зображений профіль Путіна. При чому, згідно зі статтею 8 закону про рекламу, зображення не може з'явитися без згоди Путіна. Але навіть з таким дозволом це є порушенням Закону "Про вибори президента України", який забороняє агітацію за кандидата іноземними громадянами.

3 лінія – Зеленського активно "піарять" на російському телебаченні вся путінська шобла, від Жириновського до сюжетів про те, що у Зеленського живе брат в Росії. Ще одна аналогія з поведінкою Моше в Грузії.

4 лінія – витягати Зеленського на заяви за темами, які розколюють суспільство, найбільш чутлива – це тема НАТО. Будь-яка його відповідь викличе розчарування у частини суспільства.

5 лінія – у Зеленського немає команди і при будь-якій згадці потенційного члена команди тут же закидати його лайном. У понеділок на ефірі ЗІК був накид на Данилюка і Абромавічуса про те, що вони причетні … до девальвації гривні. Хоча навіть дитина знає, що за стабільність гривні відповідає Нацбанк, а не міністри, тим більше Абромовічус і Данилюк прийшли вже після обвалу курсу. Тому питання треба адресувати саме колишнім керівникам НБУ Гонтаревій і Кубіву. Останній якраз є нинішнім міністром економіки за квотою Порошенка.

"Все це говорить про те, що Порошенко вичерпав ресурс кампанії по-суті і перейшов на банальні вкидання. Не від хорошого життя, а від катастрофічних рейтингів", – підсумував Лещенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: