fbpx
Сьогодні
09:03 08 Кві 2019

Зеленський обіцяє референдум щодо питання інтеграції України до НАТО

Фото Reuters

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявив, що в разі обрання пост глави держави він не змінюватиме курс України на інтеграцію до Європейського Союзу. А для підтвердження євроатлантичного курсу України, на думку Зеленського, необхідно провести референдум.

"Курс євроінтеграції, курс до Європи Україна давним-давно вибрала. І ніхто не збирається міняти цей курс", – сказав шоумен в ефірі телеканалу "Україна" ввечері в неділю, 7 квітня.

Зеленський запевнив, що він як громадянин підтримує інтеграцію до НАТО, проте вважає за необхідне винести це питання на референдум. Голосуванню має передувати інформаційна кампанія.

"Для того, щоб вступити до НАТО … ми повинні людям пояснити, що це. Що це не якийсь алігатор, який хоче проковтнути нас, Україну, що це дійсно безпека країни", – пояснив свою позицію Зеленський.

При цьому він висловив упевненість, що на Заході України "всі за курс в НАТО", а на Сході ситуація істотно відрізняється.

"НАТО обов'язково має бути через референдум", – підкреслив кандидат в президенти.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: