Вбивство Гандзюк: у Херсонській облраді повідомили про госпіталізацію Мангера

Сьогодні має відбутися засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому планується розглянути подання ГПУ про продовження на два місяці строку відсторонення Мангера від посади голови Херсонської облради. 

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, госпіталізований через проблеми з серцем, передає УНІАН.

За словами прес-секретаря Херсонської облради Галини Ляшевскої, зараз Мангер перебуває на стаціонарному лікуванні в Херсонському обласному кардіологічному диспансері.

«У нього – проблеми з серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня – в день, коли на нього знову наділи електронний браслет», – розповіла Ляшевська.

Своєю чергою адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 15:30 8 квітня засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому має бути розглянуто подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного від посади голови Херсонської облради, швидше за все, буде перенесено. 

«Інформації про скасування або перенесення засідання у мене поки немає. Думаю, засідання все-таки відбудеться, але лише для того, щоб вирішити питання про перенесення дати, оскільки Мангер не зможе бути присутнім на суді за станом здоров'я», – припустив адвокат.

Він нагадав, що 6 березня Шевченківський райсуд Києва частково задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення від посади Мангера строком на один місяць.

«Генпрокуратура хоче продовжити цей строк ще на два місяці», – сказав Ільченко.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Свіжі дописи

  • Новини

Столтенберг заявив, що місце України по праву в НАТО

Місце України по праву в НАТО. Наразі тривають всі відповідні заходи з підтримки та підвищення… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Говорили про фонд на €100 мільярдів для України: Зеленський зустрівся зі Столтенбергом, який прибув до Києва

Сьогодні, 29 квітня, до української столиці із неоголошеним візитом прибув генсек НАТО Єнс Столтенберг. Президент… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Через три роки суцільні рубки лісу в Карпатах будуть заборонені, – постанова

Кабінет міністрів заборонив суцільні рубки головного користування у гірських лісах Карпат. Через три роки документ… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Четверо загиблих і щонайменше 100 поранених: у США Оклахомою пронісся торнадо

Американським штатом Оклахома пронісся торнадо, який зірвав дахи з будинків та залишив тисячі людей без… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Укрпошта тестує новий транспорт для листонош: як працює це рішення

Вітчизняні виробники на замовлення АТ "Укрпошта" для листонош виготовили прототип нового транспортного засобу. Про це… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Не захист, а саме оборона: в ДПСУ анонсували нову модель охорони кордону

Оскільки Державна прикордонна служба зараз формує і продовжує підсилювати свої можливості, створюючи підрозділи нового зразка… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.