fbpx
Сьогодні
12:08 08 Кві 2019

Вбивство Гандзюк: у Херсонській облраді повідомили про госпіталізацію Мангера

Фото facebook.com/gandziukgate

Сьогодні має відбутися засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому планується розглянути подання ГПУ про продовження на два місяці строку відсторонення Мангера від посади голови Херсонської облради. 

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, госпіталізований через проблеми з серцем, передає УНІАН.

За словами прес-секретаря Херсонської облради Галини Ляшевскої, зараз Мангер перебуває на стаціонарному лікуванні в Херсонському обласному кардіологічному диспансері.

«У нього – проблеми з серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня – в день, коли на нього знову наділи електронний браслет», – розповіла Ляшевська.

Своєю чергою адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 15:30 8 квітня засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому має бути розглянуто подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного від посади голови Херсонської облради, швидше за все, буде перенесено. 

«Інформації про скасування або перенесення засідання у мене поки немає. Думаю, засідання все-таки відбудеться, але лише для того, щоб вирішити питання про перенесення дати, оскільки Мангер не зможе бути присутнім на суді за станом здоров'я», – припустив адвокат.

Він нагадав, що 6 березня Шевченківський райсуд Києва частково задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення від посади Мангера строком на один місяць.

«Генпрокуратура хоче продовжити цей строк ще на два місяці», – сказав Ільченко.

Один із замовників вбивства Катерини Гандзюк Владислав Мангер зліг зовсім хворий і відповідно не прийшов на суд. Відтак…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, April 8, 2019

«Кучка активистов» из-за которой В. Мангер слег в больницу. Сначала приведу четыре события, которые подтолкнули…

Posted by Masi Nayyem on Monday, April 8, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: