fbpx
Сьогодні
Відео 16:02 08 Кві 2019

Українці закликали продавати квитки на дебати, а виручку - пожертвувати онкохворим дітям

Фонд Таблеточки/Facebook

Благодійний фонд Таблеточки у відкритому відеозверненні до кандидатів у президенти закликав продавати квитки на дебати у НСК Олімпійский, а зібрані кошти – пожертвувати на ліки онкохворим дітям.

Про це йдеться у відео на сторінці фонду у Facebook.

"Як громадяни ми впевнені, що дебати між кандидатами в президенти мають бути відкритими для всіх. І у кожного громадянина має бути можливість купити квиток. Ми закликаємо вас відкрити продаж квитків на дебати, а на зібрані кошти подарувати шанс на життя онкохворим дітям", – йдеться у повідомленні.

Відкрите звернення до кандидатів у Президенти України

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ ВІД ФОНДУ «ТАБЛЕТОЧКИ».Шановні кандидати в Президенти, Петро Порошенко і Владимир Зеленский!Як громадяни ми впевнені, що дебати між кандидатами в Президенти мають бути відкритими для всіх. І у кожного громадянина має бути можливість купити квиток.Ми закликаємо вас відкрити продаж квитків на дебати, а на зібрані кошти подарувати шанс на життя онкохворим дітям.Грошей від продажу квитків фонду «Таблеточки» вистачить, щоб купити ліки на три місяці.Рак не має політичних уподобань. Він просто щодня забирає дитячі життя.Сьогодні ми вирішуємо, якій бути країні.Щодня ми вирішуємо, чи будуть жити діти, які борються з раком.І чи зможуть вони колись проголосувати на виборах Президента України.У вас є 24 години на відповідь.——Ми просимо всіх, хто підтримує нашу позицію, поширити це відео.

Posted by Таблеточки on Monday, April 8, 2019

Як запевняють у фонді, грошей від продажу квитків Таблеточек, пропонована ціна яких складає 100 гривень, вистачить, щоб купити ліки на три місяці.

"Рак не має політичних уподобань. Він просто щодня забирає дитячі життя. Сьогодні ми вирішуємо, якій бути країні. Щодня ми вирішуємо, чи будуть жити діти, які борються з раком. І чи зможуть вони колись проголосувати на виборах Президента України", – зазначається у заяві фонду.

Також зазначається, що кандидати мають 24 години на відповідь.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: