fbpx
Сьогодні
15:05 08 Кві 2019

Стало відомо, що побудують на місці закритого аквапарку у Києві

Аквапарк юрського періоду Dream Island в торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Dream Town 2 після закриття у квітні 2019 року буде реконструйований в спортивний хаб.

Про це повідомила прес-служба ТРЦ Dream Town.

«Першою значущим зміною стане закриття аквапарку 22 квітня. На його території відкриється найбільший в країні спортивний хаб, загальною площею понад 22 тис. кв. м. До його складу увійдуть: фітнес-клуб Sportlife (близько 6 тис. кв.м.), швейцарський гіпермаркет Intersport Discount (3,5 тис. кв.м.), перший в Україні "Спортмастер Дисконт", а також магазини провідних міжнародних спортивних брендів в форматі "аутлет", – повідомили в прес-службі.

Ребрендинг  очікується в 4 кварталі 2019 року

"Відкриття нового супермаркету і спортивного хабу з фітнес-клубом і спортивними аутлет залучить в комплекс нових покупців: крім сімейної аудиторії, ми очікуємо збільшення кількості активних людей, які піклуються про своє здоров'я. Ми впевнені, що вони стануть щоденними відвідувачами ТРЦ", – зазначено в прес-релізі.

Менеджмент ТРЦ Dream Town вважає, що поліпшення пулу орендарів підвищить лояльність постійних покупців, а в довгостроковій перспективі забезпечить стійку конкурентну позицію об'єкта.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: