fbpx
Сьогодні
18:50 08 Кві 2019

Офіційні дебати можуть бути лише в "Олівці", - Аласанія

Представники штабу Володимира Зеленського запропонували НСТУ провести дебати перед другим туром на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19 годині.

Про це УП заявив голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

"Вони звернулися до штабу Порошенка і пропонують 19 квітня, о 19.00 почати дебати на стадіоні. Я думаю, що це не будуть офіційні дебати. Завтра ви почуєте позицію ЦВК і НТКУ – офіційні дебати можуть бути лише тут, в цьому місці, в "Олівці" в той самий час", – зазначив Аласанія.

Він також наголосив, що у вівторок НСТУ та ЦВК дадуть офіційне пояснення щодо місця проведення дебатів.

"Ми можемо це зробити (провести дебати на НСК "Олімпійському"), але це не буде офіційними дебатами. Ми готові до будь-яких варіантів. Але не називайте їх дебатами. Дебати – це виключно те, що прописано в законі", – підкреслив Аласанія.

На уточнення, чи представники НСТУ вже зустрічалися із членами штабу Петра Порошенка, Аласанія відповів: "Ми постійно у телефонних перемовинах і постійно інформація змінюється".

"Моя позиція чітка: я не дам зробити із "Суспільного" крайнього і винного, що дебати не відбулися", – додав голова правління НСТУ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: