fbpx
Сьогодні
22:45 08 Кві 2019

На Луганщині знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами

У Луганській області під час здійснення заходів з протидії незаконному обігу зброї співробітники СБ України, залучені до операції об'єднаних сил, спільно з Нацполіцією і піротехнічної службою ГСЧС виявили арсенал з військовими засобами ураження.

Про це пише Восточный вариант.

За інформацією прес-служби СБУ, зі схованки, який знаходився в лісосмузі поблизу селища Біловодськ, правоохоронці вилучили три підствольні гранатомети «ГП-25», «РПГ-22», протитанкову міну «ТМ-62М», вісім протипіхотних мін «ОЗМ-72» і «МОН-50», вісім осколкових боєприпасів для гранатометів «ВОГ-25», вісімнадцять тротилових шашок загальною вагою майже сімсот грамів, автомат АКС-74, «РПГ-26», сімнадцять осколкових протипіхотних гранат «Ф-1», «РГД-5», «РГН 2», двісті п'ятдесят грамів розсипчастої вибухової речовини і чотирнадцять запалов до гранат.

За попередньою інформацією, тайник був облаштований учасниками агентурної мережі проросійських терористів, викритої правоохоронцями в 2015 році.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: