fbpx
Сьогодні
14:08 08 Кві 2019

Геращенко нагадала про борги Верховної Ради перед суспільством

Зокрема, замголови ВР зазначила необхідність скасування е-декларування громадських активістів

Народні депутати мають повернутись до розгляду низки неухвалених законопроектів. Про це повідомила перший віце-спікер Верховної ради Ірина Геращенко під час погоджувальної ради парламенту.

Зокрема, за словами Геращенко, необхідно скасувати норму щодо е-декларування громадських активістів.

"Ми маємо повернутись до дискусії про скасування е-декларування громадських активістів. Повністю поділяю позиції щодо необхідності голосування за зняття депутатської недоторканності. Також у нас є великий борг. Ми маємо проголосувати зірваний закон про військові звання і внести зміни до закону про розмінування", – повідомила перший замголови ВР.

"Коли ми вийдемо на фінішну пряму по голосуванню проекту "Про функціонування української мови як державної", буду звертатись до усіх фракцій, ці закони взяти як першочергові", – додала вона.

Нагадаємо, 22 березня Геращенко анонсувала, що в парламент перевнесуть три важливі законопроекти щодо розмінування, військової служби та роботи бізнесу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: