fbpx
Сьогодні
22:25 08 Кві 2019

Епіфаній розповів, коли закінчиться війна на Донбасі

Фото Reuters

Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Епіфаній на зустрічі з дітьми з ліцею-інтернату зазначив, що війна на Сході завершиться, коли українці стануть єдиними.

Про це повідомляє прес-служба Київської митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ).

Повідомляється, що Митрополит Епіфаній зустрівся з дітьми із ліцею-інтернату "Патріот" Київської обласної ради у Переяслав-Хмельницькому.

Під час зустрічі діти запитували Предстоятеля про його студентські роки, служіння Богу та людям, а також про завершення війни на Сході України.

"Війна завершиться тоді, коли ми будемо єдині та сильні, бо ворог рахується із сильними. Тому ми й прагнемо стати повноцінним членом Європейського союзу та вступити в НАТО", – зазначив Епіфаній.

Він додав, що незалежна Помісна Українська Православна Церква є духовною основою та фундаментом сильної європейської демократичної України.

Крім того, впродовж розмови виявилося, що серед дітей є ті, батьки яких загинули захищаючи Україну від агресора.

"Ваші батьки віддали життя за волю, за віру і за свободу України й ми вдячні нашим славним Героям, адже вони віддали найдорогоцінніший скарб, яким володіє людина, і цим вони проявили любов не тільки до своєї Батьківщини, але й до кожного із нас", – зазначив Предстоятель.

Також він нагородив Благословенною грамотою директора ліцею-інтернату Василя Козія.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: