fbpx
Сьогодні
20:21 08 Кві 2019

Активісти назвали імена та місця утримання затриманих у Криму кримських татар

Фото Facebook Людмила Денісова

Громадське об'єднання "Кримська солідарність" повідомила імена та місця утримання під вартою всіх кримськотатарських активістів, які були арештовані в ході масових обшуків 27 березня в Криму.

Про це повідомляє "Крым. Реалії".

У списку фігурують Тофік Абдулгазиев, Алім Карімов, Яшар Муєдінов і Іззет Абдуллаєв, які знаходяться в місті Шахти на території Росії в СІЗО №4. Усіх їх звинувачують за частиною 2 статті 205.5 КК Росії (участь у діяльності терористичної організації).

Владлен Абдулкадиров, Білял Аділов, Осман Арифмеметов, Фарход Базарів, Акім Бекіров, Сервет Газієв, Сейтвели Сейтнабдиев і Рустем Шейхалиев, які знаходяться в російському місті Ростові-на-Дону в СІЗО №1. Всі, крім Фархода Базарова, звинувачуються за частиною 2 статті 205.5 КК Росії (участь у діяльності терористичної організації). Базарів – за частиною 1 тієї ж статті (організація діяльності терористичної організації).

Меджі Абдурахманов, Енвер Аметов, Сейран Муртаза і Рустем Сейтхалилов, що перебувають у російському Таганрозі в СІЗО №2. Усіх їх звинувачують за частиною 2 статті 205.5 КК Росії (участь у діяльності терористичної організації).

Ремзі Бекіров, Риза Ізетов, Шабан Умеров і Руслан Сулейманов, які перебувають у Ростові-на-Дону в СІЗО №4. Всі звинувачуються за частиною 1 статті 205.5 КК Росії (організація діяльності терористичної організації).

Джеміль Гафаров, Ерфан Османів і Асан Яник, які знаходяться в Ростові-на-Дону в СІЗО №5. Усіх їх звинувачують за частиною 2 статті 205.5 КК Росії.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: