fbpx
Сьогодні
10:10 07 Кві 2019

Україна розширює експорт яловичини на східний ринок

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і компетентний орган Королівства Саудівська Аравія погодили форму міжнародного ветеринарного сертифікату на експорт м'яса яловичини та продуктів з нього.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на прес-службу Держспоживслужби.

"Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів та компетентний орган Королівства Саудівська Аравія погодили форму міжнародного ветеринарного сертифіката на експорт м'яса (яловичини) та продуктів з нього з України до Королівства Саудівська Аравія", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, український сертифікат Halal у 2018 році було повністю визнано у Малайзії. Це дало нові додаткові можливості для українських експортерів для виходу на ринки понад 50 держав світу.

Систему визнання іноземних сертифікатів Halal Департаментом ісламського розвитку Малайзії визнано однією з найсуворіших та найавторитетніших більшістю країн мусульманського світу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: