fbpx
Сьогодні
21:03 07 Кві 2019

У разі перемоги Порошенко обіцяє взяти молодь у команду

Фото Reuters

Петро Порошенко обіцяє у разі своєї перемоги під час другого туру виборів зміни в команді на користь молодих кадрів.

Про це він поінформував у програмі "Підсумки тижня з Олегом Панютою" на телеканалі "Україна" у неділю, повідомляє Укрінформ.

"Твердо будуть змінені ключові речі: відбудуться суттєві зміни в команді, буде велика кількість молодих нових людей. Я зараз маю величезну кількість пропозицій, які ми аналізуємо, і вони будуть представлені", – сказав він.

Крім того, Президент пообіцяв продовжити реформи, які забезпечать економічне зростання і подолання бідності, а також укріплення обороноздатності держави.

"Наголошую на тому, що буде різко прискорене і економічне зростання, і наш рух до ЄС, повернення України у європейську родину", – додав Порошенко.

Він також зазначив, що уже "у грудні місяці буде запропоновано країнам-членам НАТО підписати план дій щодо членства в НАТО".

Порошенко також пообіцяв повернути додому військовополонених з російських в'язниць, а також здійснити кроки, які "зміцнять мир".

"Це буде моїм першим пріоритетом. Саме тому зараз ми їдемо до Берліна. Сьогодні є заява наших партнерів про те, що терміново буде відновлено діяльність Нормандського формату. Нам є, що робити. Ми точно знаємо, куди треба рухатися", – сказав він.

Порошенко також зазначив, що ці вибори президента стали для нього "одним з найважчих уроків" у житті.

"Це абсолютно сильний стимул. Мною було проаналізовано всі п'ять років. Включно з усіма помилками, які були зроблені, і на наступні п'ять років цей урок я дуже добре засвоїв", – зазначив він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: