fbpx
Сьогодні
Фото 17:22 07 Кві 2019

У Норвегії відкрився найбільший в світі підводний ресторан

Перший в Європі і найбільший в світі підводний ресторан Under, розташований в комуні Ліндеснес в Норвегії, почав свою роботу.

На глибині п'яти метрів під рівнем моря гості ресторану зможуть спостерігати за підводним життям, повідомляє Deutsche Welle.

Ресторан відкрився у вівторок, 20 березня, вечіркою для друзів, а перших відвідувачів прийме вже квітні. Цікаво, що в ресторан вже прийняв 7000 резервів.

Він здатний вмістити до 100 відвідувачів, але зараз він може одночасно обслуговувати 40 гостей.

Найближчими місяцями на гостей ресторану чекає дегустаційне меню із використанням сезонних місцевих продуктах і дуже свіжих морепродуктів. Шеф-кухар ресторану Микола Елліцгаард Педерсен так описав меню на сайті ресторану: «Свіжі інгредієнти і неспотворені аромати мають для нас першочергове значення. У той же час, ми пропонуємо гостям унікальні страви, які виведуть гостей із зони комфорту». Він працював в різних ресторанах Скандинавії в тому числі і прзначених зірками Michelin.

«Гості зможуть спостерігати за хвилюванням води, а через велике вікно споглядати справжнє підводне життя – воно відрізняється від життя в акваріумах».

Велика частина будівлі, що нагадує кашалота, занурена в води Норвезького моря. У верхній частині ресторану розташовані фойє і гардероб. На середній частини – знаходиться бар, сам же зал ресторану розташований в нижній, підводної частини.

Дегустаційне меню з 18 страв з напоями обійдеться в $430 на одну персону.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: