fbpx
Сьогодні
08:44 07 Кві 2019

Скандального Семочка помітили в Адміністрації президента

Заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка, якого підозрюють в отриманні хабарів і держзраді сфотографували в Адміністрації президента.

Фото на своєму Facebook виклав журналіст-розслідувач Денис Бігус.

"Якщо у нього в теці заява за власним, то в хід пішла вже не просто важка передвиборча артилерія, а прям ядерні удари", – прокоментував журналіст.

Час-два тому Семочко сфотографировали в АП. Если у него в папочке заявление по собственному, то в ход пошла уже не просто тяжёлая предвыборная артиллерия, а прям ядерные удары.

Posted by Denys Bihus on Saturday, April 6, 2019

Нагадаємо, журналісти програми "Нашi гроші" опублікували сюжет про причетність заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка до дефіциту важливих препаратів для людей із захворюваннями нирок в Україні.

У сюжеті розслідувачі показали дорогі будинки в Козині під Києвом і автомобіль Land Cruiser, які, за даними журналістів, належать Семочку. Зазначається, що родичі Семочка володіють російським громадянством і бізнесом в Криму.

Після публікації журналістського розслідування Національне антикорупційне бюро почало кримінальне провадження щодо Семочка за статтею "одержання хабара", а Служба безпеки України почала перевірку на предмет наявності в діях розвідника ознак державної зради.

Сам Семочко заявив, що оприлюднена ЗМІ інформація не відповідає дійсності і звинуватив журналістів у маніпуляціях фактами.

Раніше повідомлялося, що голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв написав заяву про відставку за власним бажанням.

Нагадаємо, Порошенко у суботу провів зустріч з представниками громадських організацій, на якій визнав, що припустився двох основних помилок за останні роки – кадри і комунікація.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: