fbpx
Сьогодні
19:26 06 Кві 2019

Виборча кампанія перед другим туром відбувається за технологією "доведення до абсурду", - голова КВУ

Генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що кампанія перед другим туром президентських виборів проходить за технологією "доведення до абсурду".

Про це він сказав в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Якщо реально оцінювати, то ми спостерігаємо технологію доведення до абсурду. На превеликий жаль, виборча кампанія перетворилася в карнавал заяв, карнавал емоцій і ми бачимо кампанію, де дуже мало змісту і дуже багато форми", – заявив Кошель.

Водночас у діях кандидатів в президенти, зокрема в їхньому обміні відеороликами, немає нічого такого, що б порушувало чинне законодавство.

"Як на мене, це цілком потрапляє у визначення "поширення інформаційних повідомлень", тобто кандидати не агітують за себе, на платній основі ці ролики не розміщують (принаймні, за тією інформацією, яку зустрічав Комітет виборців), тому ми не бачимо в цьому порушень чинного законодавства", – додав він.

Кошель наголосив, що суспільство чекає дебатів. Можливо, вони вирішать долю майбутніх виборів.

Володимир Зеленський викликав Петра Порошенка на НСК Олімпійський, оскільки, на його думку, дебати мають відбутися перед народом України.

Серед умов проведення дебатів Зеленський назвав здачу аналізів обома кандидатами.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-батл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському  та на "батл аналізів" кандидатів до дебатів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: