fbpx
Сьогодні
12:04 06 Кві 2019

Китай опублікував вимоги до імпорту молочних продуктів з України

На офіційному веб-сайті Генерального управління з митних питань Китайської Народної Республіки (GACC) опубліковано вимоги до імпорту молочних продуктів з України.

Також визначено перехідний період, під час якого оформляти вантажі та видавати сертифікати будуть уповноважені інспектори з попереднього переліку. Китай опублікував перелік ветеринарних інспекторів, уповноважених видавати ветеринарний сертифікат на експорт молока і молочних продуктів з України в КНР, зразки їх підписів та печаток. Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Державну службу з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

"Звертаємо увагу, що з метою уникнення можливих торгових бар'єрів визначено перехідний період до 15 квітня 2019 року (включно), під час якого оформляти вантажі і видавати сертифікати будуть уповноважені інспектори з попереднього переліку", — йдеться в повідомленні.

Ознайомитися зі списком можна за посиланням.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: