fbpx
Сьогодні
21:47 06 Кві 2019

Гриценко зустрівся з Зеленським і сказав, чи проголосує за нього

Лідер "Громадянської позиції" та екс-кандидат в президенти України Анатолій Гриценко зустрівся з кандидатом в президенти, шоуменом Володимиром Зеленським і поділився враженнями від спілкування з ним.

  • Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів.
  • Чи буде він на посту президента толерувати корупцію і мародерство? Ні, не буде.
  • Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде.
  • Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних.
  • Чи має він домовленості з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді? Ні, не має. Все, що гуляє мережею (різні прізвища прем'єрів, прокурорів, голів СБУ) – запевнив, що все це фейки.
  • Чи визначився він зі своєю "п'ятіркою" кадрових призначень – СБУ, ГПУ, НБУ, МО і МЗС? Ні, ще визначається.
  • Чи піде він на публічні дебати з Петром Порошенком на НСК Олімпійський? Піде і серйозно до них готується.
  • Чи адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність задля збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидального настрою немає.
  • Чи був Володимир Зеленський зі мною щирим? Мені здалося, що так. Домовилися продовжити спілкування, адже на кону не мої, чи його інтереси – інтереси країни і держави.

"Наостанок, оскільки і Ви мене про те питаєте: чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими – тоді напевно проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс", – написав Гриценко.

https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/posts/1143456682501748

Раніше Гриценко заявив, що Порошенко двічі намагався домовитися з ним про підтримку у другому турі.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: