fbpx
Сьогодні
21:25 06 Кві 2019

Дебати між кандидатами можуть вплинути на результати виборів, – голова КВУ

Дебати між кандидатами, про які вони ніяк не домовляться, потрібні суспільству і можуть вплинути на результати виборів.

Голова "Комітету виборців України" Олексій Кошель в ефірі 112.ua розповів, що ситуація з обміном відеороликами між Зеленським і Порошенком нагадує карнавал, а не справжню виборчу кампанію.

Водночас, у суспільства залишається попит на дебати між Зеленським і Порошенком. На думку Кошеля, ця публічна дискусія навіть може суттєво вплинути на вибір українців під час голосування на виборах.

"Насправді суспільству потрібні дебати. Дуже шкода, що дебати зараз розглядаються виключно як політична і виборча технологія, але в цьому також є певні "плюси". Якщо ми дебатами про дебати заповнимо весь період між першим і другим туром, природно, що буде інтерес до цієї технології, і тоді не виключаю, що доля виборів може вирішуватись саме під час дебатів", – пояснив голова КВУ.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-батл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському  та на "батл аналізів" кандидатів до дебатів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: