fbpx
Сьогодні
Відео 14:58 05 Кві 2019

"Тримай пораду від сусіда": в Україні запустили кампанію із популяризації е-послуг

Державне агентство з питань електронного урядування запустило міні-серіал «Тримай пораду від сусіда», який покликаний популяризувати електронні послуги в Україні.

Кампанія складається з шести міні-роликів. Кожна серія присвячена окремій електронній послузі, а саме – оформленню допомоги при народженні дитини, запису до електронної черги для оформлення закордонного паспорту, відкриттю ФОП, отриманню витягу про земельну ділянку, повідомленню про початок будівництва та Електронному кабінету водія. Сюжетами роликів стали саме ті електронні сервіси, які мають значну потенційну аудиторію користувачів.

«Якщо український бізнес уже давно відчув переваги електронної взаємодії з державою, то пересічні громадяни – ще ні. Тому й вирішили закцентувати саме на цих електронних послугах. Мінімізація ризиків побутової корупції завдяки їм – найбільш відчутна», – зазначає директор проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні #ВзаємоДія!» Лоренс Хелд, за підтримки якого відбувається кампанія.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: