fbpx
Сьогодні
11:54 05 Кві 2019

НСТУ проведе дебати "навіть без кандидатів"

Національна суспільна телерадіокомпанія обов'язково підготує проведення дебатів між кандидатами в президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком 19 квітня.

Про це заявив глава НСТУ Зураб Аласанія, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"19 числа між 20 і 21 годиною дебати будуть проведені в будь-якому варіанті, навіть незалежно від того, чи будуть кандидати. Ми повинні цей час забронювати саме під це. І в цей час у нас будуть або нейтральні картинки, якщо не з'являться кандидати, але вони будуть проведені. Ми будемо готові до участі обох кандидатів в будь-якому варіанті", – сказав Аласанія.

Він пояснив, що в постанові Центральної виборчої комісії від 2014 року
До будь-яких інших варіантів ми також готові і також відкриті до пропозицій, які прозвучали публічно. Ми навіть сьогодні зв'язалися з обома штабами і отримали згоду на установчу зустріч", – заявив він.

Нагадаємо, Зеленський зранку здав аналізи у приватній клініці в Солом'янському районі Києва.

Порошенко здавав аналізи на "Олімпійському".

Раніше повідомлялося, що Зеленський не піде здавати аналізи у медпункті стадіону, як це запропонував Порошенко.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

Також Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: