fbpx
Сьогодні
Відео 00:51 05 Кві 2019

"Не ставте умов. Будьте мужиком": Порошенко звернувся до Зеленського

Чинний президент України і кандидат на новий термін Петро Порошенко опублікував нове відео-звернення до свого політичного опонента Володимира Зеленского. "Не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це – некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю", – заявив він.

"Дебати – це не страшно, це нормальна політична традиція", – зауважив Порошенко.

Будьте мужиком, приходьте на дебати.

Володимире Олександровичу,не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це – некрасиво. Будьте мужиком.Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон.Я чекаю!

Posted by Петро Порошенко on Thursday, April 4, 2019

Раніше Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

"Для уникнення підкупів, провокацій, адміністративного тиску ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів. Юлію Тимошенко. Ви зайняли 3 місце та не підтримали жодного з кандидатів. Чи зможете ви стати гарантом чесних прав та рівних можливостей на дебатах? Чекаємо на відповідь протягом 24 годин", – йдеться у зверненні Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

У БПП спочатку відреагували, що Порошенко не буде дебатувати на стадіоні. Потім Порошенко погодився на дебати. Але штаб Зеленського хоче, щоб Порошенко виконав інші умови.

У НСК "Олімпійський" заявили, що поки не отримували заявок щодо проведення дебатів.

Суспільне прокоментувало, що готове провести дебати на "Олімпійському", але потрібно законодавчо врегулювати.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: