Команда Порошенка хоче, щоб Зеленський здав волосся – там наркотики зберігаються 90 днів

Команда кандидата у президенти Петра Порошенка вважає, що його опонент Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи належно, хоча сам ініціював їх.

Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу у п'ятницю.

"Питання про необхідність здачі аналізу на алкоголь і наркотики поставив сам Володимир Зеленський… Порошенко до цієї ініціативи поставився надзвичайно серйозно, чого ми не можемо сказати про ініціатора здачі аналізів і медичних досліджень", – заявив він.

"Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам – це не означає серйозно здати аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, як це передбачено медичними протоками", – сказав Медведєв.

Він наголосив, що власник лабораторії "Євролаб", яку обрав Зеленський, "є політично заангажованою зіркою каналів Медведчука" і "не приховував політичних симпатій до Володимира Зеленського".

"Тому немає жодних підстав вважати, що в лабораторії Пальчевскього зможуть об'єктивно розглянути результати Володимира Зеленського. Сьогодні з'ясувалося більше: виявляється, що лікар, який безпосередньо брав аналізи, так само пов'язаний із Зеленським, бо знімався в серіалі "Свати", – сказав Медведєв, наголосивши, що сам цей серіал не дивився.

"Це ще раз ставить під сумнів серйозність цієї акції і достовірність аналізів… Якби, наприклад, Порошенко вийшов із кабінету і зайшов у амбулаторію Державного управління справ і здав аналіз там, у вас це теж викликало б питання", – заявив він.

Медведєв наголосив, що у чинного президента підібрали "кілька компаній, які можуть одна одну контролювати", щоб Порошенко здав аналіз.

"Ми вважаємо, що кандидат Зеленський не виконав свої обіцянки і не здав аналізи так, як це передбачено медичними протоками. Штаб Петра Порошенка ще раз рекомендує Володимиру Зеленському зрозуміти: передвиборча кампанія – це не шоу, це не зйомки кіно, це серйозний момент вибору для країни", – заявив він.

"І якщо Зеленський сам запропонував цю історію з аналізами, сам поставив її на порядок денний, він має здавати аналізи не понарошку, а всерйоз – і не вибірково, а зробити все, що належить за медичним протоколом, щоб остаточно дослідити питання про алкогольну і наркотичну залежність", – додав Медведєв.

Він нагадав, що в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун пояснювала, як встановити наявність алкоголю й наркотиків і як довго вони зберігаються в організмі.

"Наскільки нам відомо, Зеленський не здав волосся. А за версією Уляни Супрун саме волосся є ключовим дослідженням для виявлення наркотиків, бо сліди наркотичних речовин у волоссі зберігаються близько 90 днів" – сказав Медведєв.

"Оце дивне небажання Зеленського здати весь необхідний біоматеріал викликає зайві питання… Злі язики у Фейсбуку починають висловлювати всякі підозри", – додав він.

"Наша позиція така: стадіон – так стадіон, якщо аналізи – так аналізи. Це питання потрібно закрити якнайшвидше – і першу чергу, в цьому зацікавлений сам кандидат Зеленський", – сказав речник штабу Порошенка.

Нагадаємо, Зеленський зранку здав аналізи у приватній клініці в Солом'янському районі Києва.

Порошенко здавав аналізи на "Олімпійському".

Раніше повідомлялося, що Зеленський не піде здавати аналізи у медпункті стадіону, як це запропонував Порошенко.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

Також Зеленський запропонував Юлії Тимошенко виступити незалежним арбітром на його дебатах зі своїм конкурентом у другому турі президентських виборів Петром Порошенком.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Свіжі дописи

  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих збільшилася до шести осіб

Через сьогоднішній ворожий обстріл Харкова постраждало вже шість людей. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У Національному музеї Львова відкрили виставку полотен, на яких українські регіони представлені в жіночих образах

У Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові відкрили виставковий проєкт «Україна крізь віки». Виставку… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.