fbpx
Сьогодні
10:17 04 Кві 2019

В зоні ООС закриють КПВВ "Гнутове" на модернізацію

За рішенням Командувача об'єднаних сил з 5 по 7 квітня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ "Гнутове" для проведення робіт по реконструкції та модернізації.

Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

"Задля забезпечення безпеки проведення робіт за рішенням Командувача об'єднаних сил з 5 по 7 квітня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ "Гнутове". Це мінімально необхідний час для оновлення дорожнього покриття, монтажу конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення", — йдеться у повідомленні. 

Проведення запланованої реконструкції по облаштуванню КПВВ "Гнутове" дасть змогу створити комфортніші умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити пропускну спроможність.

Відзначається, у КПВВ "Гнутове", вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для осіб, що перетинають лінію розмежування.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: