fbpx
Сьогодні
16:24 04 Кві 2019

У Порошенка кажуть, що вимогою про "Олімпійський" Зеленський хоче уникнути дебатів

У штабі кандидата у президенти та діючого глави держави Петра Порошенка вважають, що різноманітні вимоги шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського говорять про страх і небажання брати участь у дебатах.

Про це на брифінгу 4 квітня заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає УП.

"Мені остаточно позиція команди Зеленського щодо дебатів незрозуміла. Поки що виставляються якісь умови: вибачиться за те, розкажіть нам про те, зробіть те і так далі…", – сказав він

"Це постійне виставляння умов викликає підозру, що у Зеленського небажання і страх виходити на дебати. Але повірте, якщо буде, без будь-яких умов, чітка згода опонуючої сторони, то за нами діло не стане", – заявив Медведєв.

На його думку, суспільству незрозуміла позиція Зеленського, тому дуже важливо, щоб той прийшов і розповів про свою програму.

"Не пожартував, не сценки якісь робив, а розповів, як буде вирішувати проблеми країни", – сказав він.

При цьому, на питання, як у штабі Порошенка бачать дебати на стадіоні, Медведєв відповів, що це буде дивно, але погодилися б, навіть, якби команда Зеленського запропонувала провести їх у цирку.

При цьому він наголосив, що на території стадіону мають бути порівну представлені прихильники обох кандидатів, а не "60 тисяч одного кандидата і 10 тисяч іншого".

На питання журналістів, чи будуть продаватися квитки на дебати на НСК "Олімпійський", Медведєв відповів, що, теоретично, штаби мали б викупити всі квитки і роздати їх своїм прихильникам.

При цьому він наголосив, що подібні дебати за межею здорового глузду і поки між командами кандидатів ніякого конкретного їх обговорення не було.

Крім того, у Порошенка хочуть, щоб Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

У БПП спочатку відреагували, що Порошенко не буде дебатувати на стадіоні. Потім Порошенко погодився на дебати. Але штаб Зеленського хоче, щоб Порошенко виконав інші умови.

У НСК "Олімпійський" заявили, що поки не отримували заявок щодо проведення дебатів.

Суспільне прокоментувало, що готове провести дебати на "Олімпійському", але потрібно законодавчо врегулювати.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: