fbpx
Сьогодні
13:23 04 Кві 2019

Штаб Зеленського хоче, щоб Порошенко виконав інші умови - тільки тоді дебати

За словами керівника штабу Зеленського, кандидат в президенти і чинний глава держави повинен визнати, що він буде дебатувати саме з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським та повинен пройти медичну експертизу.

У штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського ще чекають виконання кандидатом в президенти і чинним главою держави Петром Порошенко ряду умов для проведення дебатів, після чого будуть узгоджені їх дата і час.

Про це повідомив керівник штабу Іван Баканов, передає УНІАН.

«Не на всі питання дані відповіді з цього приводу. Ми ще чекаємо, може, нам ще дадуть додатковий відповідь. У ролику було ще кілька питань … там було про визнання кандидата кандидатом, про надання відповіді щодо медичної експертизи », – заявив він. 

За словами Баканова, поки рано щось конкретно говорити про самих дебатах, оскільки «не виконано всі вимоги, які були озвучені в цьому ролику».

«Дата і час ще будуть узгоджуватися з урахуванням предметності відповідей, яка буде надана», – резюмував керівник штабу.

Відповідаючи на питання, чи велися переговори про проведення цих передвиборних дебатів саме на НСК «Олімпійський», Баканов сказав, що «якщо таке місце запропоновано, то, очевидно, воно запропоновано не випадково».

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: