fbpx
Сьогодні
13:59 04 Кві 2019

Окупанти активно тренують артилерійські підрозділи, - розвідка

Бойовики на окупованих територіях на сході України інтенсивно проводять тренування з управління вогнем артилерійських і мінометних підрозділів, які, нібито з метою перевірки, прибули у райони передових позицій по навчальній тривозі.

Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив спікер прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

"Командування російських окупаційних військ посилює бойові можливості з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ під виглядом проведення контрольних перевірок за зимовий період навчання. Зокрема, частину підрозділів російських окупаційних військ приховано виведено у райони зосередження", – сказав речник Міноборони.

"При цьому, противником інтенсивно проводяться тренування з управління вогнем артилерійських і мінометних підрозділів, які, нібито з метою перевірки, прибули у райони передових позицій по навчальній тривозі", – додав він.

Гуцуляк заявив, що, водночас, на основних і запасних пунктах управління військами, противником розгорнуто оперативні групи, які здійснюють уточнення та розподіл для ураження цілей серед підрозділів, залучених до тренувань.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: